Aberatii miselesti, scorojite

iulie 2, 2007

Ba, ce lume…

Filed under: Penibilitati/cretinisme — scorojit @ 6:11 pm

Ba e incredibil pana unde poate ajunge prostia umana si lacomia pentru rating. Incredibil. E acu televizoru deschis pe AcasaTV si la Povestiri adevarate arata imagini filmate la parastasu aluia de s-a aruncat ca netotul de la balcon pentru o profesoara. Arata cum se dau cu curul de pamant parintii si cum plang aia ca apucatii pentru…pentru ce ba? Baga poze cu Ralph si o voce suava pe o melodie din aia de boceala ne povesteste despre ce inger a fost Bogdan si cat de proasta ar fi profesoara. Nene 5 minute incontinuu i-a aratat pe bietii oameni cum bocesc. Asa ceva nu ar trebui sa se faca. Ce scop au toate astea? Ce scop ba? Sa vada lumea cum la Acasa au emisiuni cu boceala si certuri si sa se uite sa le faca rating? De ce ar trebui sa ne doara pe noi asa de mult ma? Inteleg, mi-ar fi mila de oamenii aia dar chiar in halul asta? Inca o dovada ca televiziunea e o unealta de corupt minti/brainwashing.

m`kay i gotta chill down.

Reclame

3 comentarii »

 1. Asta e cea mai la indemana metode de sensibilizare a muerilor trecute de 40 de ani, care seara, dupa o zi de stat la stratita, se arunca grase pe canapea sa se destinda. Si se destind lacramand in fata televizorului. Mai ales aia de la Acasa gasesc niste povesti(ri) de ti se face pielea maciuca. Eu nu zic ca n-ar trebui sa se faca cunoscute anumite situatii fara remediu si sa ajute oamenii (asta e bine), dar nici chiar asa sa permiti sa te filmeze in timp ce bocesti. Lasa dom’le oamenii sa isi planga mortul in familie nu in vazul lumii.

  Comentariu de Hellene — iulie 3, 2007 @ 9:43 am

 2. e grav ce se intampla cu tv-ul la noi. nu exista nici un fel de verticalitate profesionala in televiziuni, sunt simple masini de rating fara nici o idee deontologica si fara profesonalism. e pacat, chestia e ca in alte tari nu se intampla asta. alibiurile legate de faptul ca ar raspunde unui anumit nivel de cultivare al publicului e iarasi subtire intrucat chiar si omul needucat recunoaste lucrul bine lucrat si il va prefera solutiilor simpliste de adunat procente de rating.

  Comentariu de valilingurar — iulie 3, 2007 @ 9:21 pm

 3. asta mi-a placut!
  faci progrese !
  dar ca mama dracu’ cauti tu pe ACASA TV?
  n-ai DISCOPERI?

  Comentariu de psiho — iulie 4, 2007 @ 1:38 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: