Aberatii miselesti, scorojite

octombrie 19, 2009

Tiganul trubadur in New York

Filed under: De-ale mele — scorojit @ 9:44 pm

Draga jurnalule electronic,

Intr-o zi o sa fac o poza parului care-mi cade dupa ce ma spal. Pe par. Inainte de asta te anunt sa mananci doi Big Meci cu o Cola dietetica, ca doar esti la regim.

Jurnalule, cand tiganu` cu ochiu` scos cu furculita iti zice in tren sa-i dai un ban ca n-a vazut lumina soarelui niciodat` in viata sa nu-l crezi. Ca e tigan si te minte. Daca faci prostia sa-i dai cum i-a dat o femeie din fata mea o sa-ti arate ca el de fapt e chior doar de un ochi. Sau poate are simturile jidanesti ascutite (mirosul bancnotei verzi de 1 leu, auzitul fosnetului banilor cu care faceai tu poanta aia cu ala barbos si alte din astea) si se opreste exact in dreptu tau pe culoar si ti-i ia din mana cu precizie de elvetian din Elvetia.

Jurnalule, sa nu faci prostia sa te uiti la Synedoche New York ca o sa-ti doresti sa-ti bati familia cu genunchiul spart (la figurat) al lui tac`tu. Nu ca n-ar fi printre cele mai inteligente filme da` nu de alta, sa nu iti vina sa te prinzi cu mufarina de bordura dupa ce faci un triplu Tuluc de pe acoperisul blocului cu izolatie exterioara in care locuiesti cu mami si tati.

Jurnalule, sa stii ca am capatat un fluieras la care o sa cant de jale si dor si cancer in gat.

Concluzia e ca gastrita, lumanarea si osu` care se freaca pe os intr-un mod masochistico-sadic nu fac terci bun asa ca mai bine mananci salata orientala si-ti bagi.

Reclame

Un comentariu »

  1. Draga jurnalule, scorojitu’ asta are parte de intamplari ”super cool” in trenuri.Cu toate ca nu am fost eu prima care a citit aceasta compozitie, tot eu am fost prima care a comentat.Deci, draga jurnalule, consider ca scorojitu’ ar trebui sa scrie in continuare.

    Comentariu de 22minutes — octombrie 20, 2009 @ 7:40 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: